TÁJÉKOZTATÓ

A Kormány által kihirdetett vészhelyzeti intézkedésekről:
– 2020.03.15-től minden, a településre meghirdetett rendezvény elmarad a vészhelyzet visszavonásáig.
– A konyha továbbra is folyamatosan üzemel, az ebéd kiszállítása zavartalanul működik.
– Az óvodás és általános iskolás- korú gyermekek részére továbbra is biztosítjuk az ebédet, 2020.03.16-án mindenkinek, majd ezt követően igény esetén.
– Kérjük, csak azoknak a gyermekeknek a szülei igényeljenek ebédet, akik más módon nem tudják megoldani az étkeztetést!
– A Szentlászlói Intézményfenntartó Önkormányzati Társulás óvodái 2020.03-16-án rendes nyitva tartással üzemelnek. 2020.03.17-től korlátozott üzemelés lesz. Kérjük azokat a szülőket, akik megtudják oldani gyermekük felügyeletét, tartsák otthon óvodás korú gyermeküket. Az óvodák csak azon szülők gyermekeinek biztosítanak helyet, akik nyilatkoznak arról, hogy gyermeküket saját felelősségére viszik közösségbe.
– A Szentlászlói Közös Önkormányzati Hivatal 2020.03.16-tól szünetelteti a személyes ügyfélfogadást. Ügyeik intézésére postai úton, elektronikus úton (e-mail: koh@szentlaszlo.hu, hivatali kapun) vagy telefonon (0673/554-041) van lehetőségük.
– A Baranya Megyei Kormányhivatal Szigetvári Járási Hivatala további értesítésig felfüggesztette az ügysegédi bejárást és a Kormányablakbusz működtetését.
– Tisztelettel kérjük az idősebb, veszélyeztetett korosztályt, hogy kerülje a közösséget, lehetőség szerint tartózkodjon otthon.
– Kérjük, fokozottan, fegyelmezetten tartsuk be a veszélyhelyzetre vonatkozó intézkedéseket, figyeljünk embertársainkra!