Galéria

Ha tetszik oszd meg: Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz

Elkészült az urnatartó fal
A közmunkások foglalkoztatásának legújabb eredményeként elkészült a temetőben, a ravatalozó melletti urnatartó fal.

Gyermeknéptánc szemle
Az iskola néptánc csoportja a részt vett a Horvátországi Laslovo (Szentlászló) településen megrendezett gyermeknéptánc szemlén.

Erdők hete
A Szentlászlói Általános iskola 6. 7. 8. osztályos tanulói részt vettek a Dráva-Völgye Szakközépiskola ERDŐK HETE rendezvényén, melyet Középrigócon tartottak. A gyerekek sétálhattak a kastélyparkban, megismerkedtek az erdők élővilágával (lepkék, rovarok, gombák, lágyszárú növények, erdők állatai) és az erdőben végzett munkák bemutatása ( vadásztrófeák, csemetetermesztés, íjászat, motorfűrészes munkák, erdőgazdálkodás gépei, famagasság-mérés, madárgyűrűzés, madáretetés, fakitermelés, természetvédelem, méhészet, erdőgazdálkodás, vizek világa) mellett játékos, interaktív programokon vehettek részt. Tartalmas nap volt, sok érdekességgel! Köszönet érte!

Idősek napja 2016.12.03.
Az idei évben is méltóképpen köszöntöttük településünk időskorú lakóit. A horvátországi Laslovo-ról és a szlovákiai Naszvad-ról érkezett vendégeinkkel együtt töltöttük el a délutánt és az estét. A helyi óvodások, iskolások és nyugdíjasklub műsora után a ,,Kórógyi Öregfiúk" zenekara, a naszvadi Viza citerazenekar majd a naszvadi nyugdíjasklub tagjainak igényes népzenei előadása szórakoztatta a megjelenteket. Vacsora után a ,,Kórógyi Öregfiúk" zenekara húzta a talpalávalót késő estig.

Kukoricás nap 2016.10.08.
Sikeresen lezajlottak Kukoricás nap eseményei, rendezvényei.

Falunap 2016.07.30.
Sok résztvevővel, vidám hangulatban telt el az idei falunap.

2016. Falunapi készülődés
Készülődünk a falunapra

2016.07.28 Kerítésfelújítás
Közmunka keretében befejezödtek a balesetveszélyes korlátok, kerítés fel újítasi munkái

Kerítés építése az óvoda köré.
Közmunka keretében hasznos munkavégzés, kerítés építése óvoda udvar be kerítése. Csak az anyag költség terhel bennünket... ezért sem szabad le építeni a közmunka programot...

Utcaképek
Látképek a faluból.

Települési jelképek
Települési jelképeink